Thursday, December 31, 2009

Lelaki Berbadan Comel Mencapap Dalam Toilet

Apa ko pakai kat mata ko tuh ?

Wednesday, December 30, 2009

Remaja Melayu Mencapap Di Klub Malam


Bukan main lagi korang yee siap dengan air kencing setan kau minum






Budak Emo Mencapap Dalam Tandas


Biasanya kalau laki, dia mencapap dalam tandas dengan amek gambar tunjuk boxer, tak pun tengah baca magazine.Bajet la lu

Lelaki-Lelaki Gay Mencapap Di Tepi Pantai


Aduhai budak2 gay ni.apa nak jadi.Kami ngaku muka dorang berseri.Kepada jantan2 nak muka berseri ,tanye je dorang tip2 dia.Tapi kena sanggup habis duit banyak arrr.


Tuesday, December 29, 2009

Awek Mencapap Dengan Pakai Tudung Seksi

Saje je nak malukan imej Islam.


Sunday, December 27, 2009

Awek Baju Kurung & Kebaya Mencapap



Serious kami cakap, muka budak perempuan kat gambar atas nie, lawa.tapi satu je,perangai x lawa.

Makcik Tak Sedar Diri Mencapap


Makcik3, makcik tu dah tue.Ingat2 la sket eh.Jangan nak berlagak mcm orang muda zaman skang. Patutnya makcik bagi contoh yang baik.Haissssssssh.





Awek Baju Kurung Mencapap Dengan Tonggek Bontot


Merosakkan imej perempuan melayu je,ish2




Mencapap Bersama Bahamas Family


Nama komuniti pun tiru nama tempat, ni salah satu sampah masyarakat yang wujud kat Msia. Macam-macam komuniti ada.-________-", Macam2 gaya dorang amek gambar,tunjuk pusat la,pasangan gay la,itu la,ini la.pening kami. Lepas tuh ada seko mamat ni tindik2, ko bajet bagus la?













omg,budakk kecik lagi nii.hingusan

Awek Sekolah Mencapap Dengan Rokok


Ni mesti ponteng sekolah mak bg duit beli rokok bukan beli buku/makanan waktu rehat.

Friday, December 25, 2009

Awek Tudung Mencapap Depan Webcam



Harap je pakai tudung, tapi heh mencapap lebih je ko ni

Awek Mencapap Dengan Cium Kaum Sejenis


Mak bapak korang hantar pergi sekolah, kau jadi lesbian plak.aduh

Awek Mencapap Pakai Tuala




Hahaha tak boleh bla,1st kami ingat betul2 perempuan.last2 huh

Awek Mencapap Dalam Tandas Lelaki.


Ni la yang dikatakan evolusi kencing. Buat malu kaum perempuan lagi,lagi2 yang pakai tudung tuh.

Awek Mencapap Dengan Tutup Buah Dada Tengan Tali Pinggang.



Mungkin agensi model tali pinggang tak trime dia sebagai model, lepas tu stress dan amek gambar ala-ala model, tapi tali pinggang yang sepatutnya diletakkan di pinggang diletakkan di tetek. Jadi tali tetek?

Awek Tudung Mencapap Dengan Bra


Awek Mencapap Di Rumah Flat



Kalau nak mencapap sekali pun,pilihlah tempat yang elok sket.Ni kat flat.Apa barang?

Mencapap Di Dalam Tandas Pavilion


Ni lagi kes mencapap dalam tandas pavilion.Yang kat belakang tuh bajet Malaysia ni ada salji plak.

Awek Mencapap Kat Sunway Lagoon


malas nak cakap banyak

Awek Mencapap Tak Pakai Bra


Awek ni saje je nak mencapap tetek dia tuh, saje je tak pakai bra.Nasib baik tetek dia tuh agak besar.

Mencapap Bersama Langsi Family



Nama komuniti langsi family, budak-budak2 pun mcm langsi.Paling tak boleh blah pantun dorang.
1.Langgar la kalau BERANI(Makcik jual karipap pun berani langgar korang kalau badan kecik2 kering2 mcm langsi2 kat atas tuh)
2.Kutip la kalau SUDI(MPPJ kutip?hahaha)
3.Kami sedia MENANTI(MPPJ Pun x nak korang)

Mencapap Di Depan Pintu Pavilion.


ewww menyampah gila kami, baju sume sama jeee.

Mencapap Dalam Tandas


Hahaha sumpah yang ni lawak.

Mencapap Dalam Fitting Room



Ni mesti tak mampu beli baju mahal,amek gambar kat dalam fitting room pun jadilah.

Mencapap Dengan Patrick Star



Menyampah gile kami tengok gambar ni.lagi-lagi yang pegang Patrick Star tuh.

Mencapap Berkumpulan Di Pavilion


Budak-bdau baru nak up,tak boleh blah,lagi2 dengan nama komuniti kite2 komuniti.Tarikh pun tak betul.kenapa date dia 12 dis bukan 12dec?

Awek Pakai Bikini Mencapap Dalam Tandas


Amek gambar pakai dslr tapi guna auto baik ko guna camera biasa. Yang peliknya, mcm mane ada lelaki kat tandas perempuan?

Awek Mencapap Buat-Buat Tak Dengar.


Mesti nak letak gambar ni kat Myspace.

Awek Tunjuk Pusat Mencapap Atas Katil


Serius-taik kami meluat tengok gambar ni.

Awek Komuniti Mencapap



Ni mesti budak yang join komuniti sampah-sampah kat myspace tuh, amek gambar tunjuk pusat. Muka boleh terima, tapi

Awek Mencapap Dengan Kanta Lekap.


Ni seko lagi, nak mencapap dengan kanta lekap dia yang biru bersinar. Ko ingat ko minah saleh ke? Pastu mencapap dengan tulis nama kat atas dada yang tak besar tuh.Maaf sebab kami tak cover mata ko tuh,kalau cover mata,macam mana ko nak mencapap kan?

Awek Mencapap Dalam Tandas Pavilion Bersama Makcik.


Ni lagi sekor, mak suruh belajar ko pegi mencapap dengan ambil gambar tunjuk pusat. Apa nak jadi dengan ko?Makcik kat belakang ko tuh pun mesti pelik.Gambar ni mesti kat tandas Pavilion.