Friday, December 25, 2009

Awek Pakai Bikini Mencapap Dalam Tandas


Amek gambar pakai dslr tapi guna auto baik ko guna camera biasa. Yang peliknya, mcm mane ada lelaki kat tandas perempuan?

2 comments:

  1. blog ni memang bodoh , macam orang tak ada life ,mak kau dengan kau tak lama lagi mati , aku sumpah mak kau dengan kau akan mampus tak lama lagi , haha kacau orang punya life , nampak sangat tak ada otak and tak ada life , sorry but you are useless to everyone including your MOTHER HAHAHAHHA

    ReplyDelete